Dit zijn de mogelijkheden van Ubuntu

Dit zijn de mogelijkheden van Ubuntu

Een aantal mensen zullen vast al wel eens van de term Ubuntu gehoord hebben. Echter is het voor een grote groep mensen niet duidelijk waar deze term voor staat. Zij vinden het namelijk verwarrend wat Ubuntu nou precies doet. Dit is niets om je voor te schamen, het is voor veel mensen lastig te begrijpen, daarom gaan we er in dit artikel verder op in.

Wat is Ubuntu?

Ubuntu is een luxindistributie voor verschillende apparaten. Dit houdt in dat het een besturingssysteem is voor een aantal apparaten. Een aantal apparaten die gebruik maken van Ubuntu zijn; tablets, desktops, smartphones, servers en laptops. Ondanks dat het in Nederland niet heel veel gebruikt wordt, is het wel mogelijk om de taal in het Nederlands in te stellen. Een van de uitgangspunten van Ubuntu is zorgen voor gebruiksvriendelijkheid. Dit komt doordat er vooral scholen en bedrijven gebruik maken van dit besturingssysteem. Er is namelijk een besturingssysteem speciaal voor het onderwijs. Daardoor is Ubuntu erg onderscheidend. Daarnaast komt het systeem twee keer per jaar met een nieuwe versie.

Wat kan ik met Ubuntu?

Ubuntu is vooral dus vooral geschikt voor bedrijven en onderwijs organisaties. Daarnaast is Ubuntu grotendeels gratis beschikbaar. Dit komt door het opensource netwerk. Ook kan het systeem gedownload worden op verschillende apparaten. Als laatst is een groot voordeel van Ubuntu dat het op afstand mogelijk is op op diverse apparaten in te loggen. Dit wordt mogelijk gemaakt door SSH. SSH, ook wel Secure Shell genoemd, maakt het dus mogelijk om apparaten van een afstand te besturen. Echter zijn de commandos die je uit kunt voeren door middel van een SSH versleuteld. Daardoor is het onmogelijk om de commando’s te achterhalen of andere gevoelige informatie te ontdekken. Door middel van de commando’s is het bijvoorbeeld mogelijk om, op afstand, een website of bestanden te onderhouden.

Hoe scheren?

Er is geen standaard antwoord op wanneer jongens zich voor het eerst moeten scheren. In sommige gevallen verscheen de eerste gezichtshaar of snorhaar op negenjarige leeftijd. Anderen duren tien jaar langer. In Europa ontdekken de meeste jongeren (85%) hun eerste snorharen tussen de 12 en 16 jaar. 76% scheert voor het eerst tussen 14 en 17 jaar.

Dit resulteerde in een Gillette-enquête om het klantbegrip te verbeteren en ons productassortiment te verbeteren, waarvoor in 2018 wereldwijd 3738 mannen van 16 tot 21 jaar werden ondervraagd.

Als je gewoon ongeduldig wacht tot de eerste snorharen voor het eerst scheren, onthoud dan dat iedereen zich anders ontwikkelt. Jouw tijd zal komen!

Waar groeien de eerste snorharen?
Snorharen groeien meestal in de volgende volgorde:

  • Bovenste lip
  • bakkebaarden
  • kin
  • Wangen
  • nek
  • Gezichtshaar begint meestal langs de bovenlip, gevolgd door bakkebaarden en haar op wangen, kin en nek.

Tegelijkertijd groeien borst, oksel en schaamhaar meestal. Tegelijkertijd wordt het haar op armen en benen donkerder en warmer.

Wanneer moet je je voor het eerst scheren?

Je weet wanneer je klaar bent voor de eerste scheerbeurt.

Het eerste gezichtshaar is meestal meer dons dan een echte baard. Veel jongens scheren ze af. Je wilt misschien ook zien hoeveel je baard kan groeien en dan liever wachten tot het gezichtshaar wat voller is.

Voor de eerste scheerpogingen raden we onze Gillette SkinGuard Sensitive Shaver aan voor een jongere en gevoeligere huid. Het speciale ontwerp beschermt de huid tegen de scheermesjes en maakt het scheren aangenamer.

En om iedereen met een probleemhuid gerust te stellen: ons Gillette SkinGuard Sensitive-scheermes is door de British Skin Foundation erkend als een scheermes dat geschikt is voor de gevoelige huid. Meer informatie over scheren voor acne vind je hier.

De eerste scheerbeurt in 5 eenvoudige stappen
Iedereen die deze vijf stappen volgt bij het scheren, heeft binnenkort de juiste techniek.

Was je gezicht

Een douche voor het scheren zorgt voor vochtig, schoon en zacht gezichtshaar. Dit maakt scheermesjes makkelijker.

Bereid de huid voor

Voor het scheren heeft het te scheren gedeelte van de huid scheergel of scheerschuim nodig. Zorg ervoor dat je gezicht goed is opgeschuimd!

Omdat scheergel rijker is dan schuim, raden we onze SkinGuard Sensitive scheergel aan voor de eerste scheerbeurt. Het bevat geen kleurstoffen of alcohol en is daarom ideaal voor de gevoelige huid. Meer over het verschil tussen scheergel en scheerschuim lees je hier.

Scheren

Beweeg je scheermes over je gezicht in lichte, zachte bewegingen. Ons SkinGuard Sensitive-scheermes heeft een kleine brug tussen de scheermesjes, zodat ze minder druk uitoefenen op de gevoelige huid.

Was je gezicht

Was je gezicht goed na het scheren, zodat eventuele resten scheergel of schuim worden verwijderd.

Belangrijk: tik nooit met uw scheermes op de rand van de gootsteen en veeg het nooit af met de handdoek. Beide kunnen scheermesjes beschadigen en de kans op krassen en snijwonden tijdens het scheren vergroten.

Breng gezichtscrème aan

Na het wassen moet er een vochtinbrengende crème op het gezicht zitten. Dat kalmeert en geeft.

Voor een stressvrij begin met baard scheren

Het kan niet eenvoudiger: als lid van de Gillette Club ontvang je praktische beginnersapparatuur bij je thuisbezorgd. Daar vind je alles wat je nodig hebt om te beginnen.

Probeer het gewoon, zodat u nooit meer hoeft te onthouden om weer nieuwe scheermesjes te kopen, want ze worden automatisch per abonnement geleverd. En er zijn exclusieve aanbiedingen voor onze leden bovenop!

 

Groene stroom contract afsluiten

Groene stroom contract afsluiten

Groene stroom en grijze stroom worden bij de energieleverancier gecombineerd gebruikt. Je merkt dus geen verschil tussen beide soorten stroom. Dat wil niet zeggen dat je daarom altijd maar beter kunt kiezen voor grijze, doorgaans voordelige stroom. Hoe meer mensen voor groene stroom kiezen, hoe meer er geïnvesteerd kan worden door de energieleveranciers in het voortzetten van groene stroom en dus duurzame energie. Veel mensen kiezen uit milieuvriendelijk oogpunt liever voor groene stroom. Sommige energiemaatschappijen hebben groene stroom aantrekkelijker geprijsd, zodat mensen sneller voor deze duurzame energie kiezen. Je kunt ook kiezen voor een combinatiepakket met zowel grijze als groene energie.

 

Goedkope energie

Besparen op je energienota heb je zelf voor een groot deel in de hand. Uiteraard loont het om zo zuinig mogelijk met energie om te gaan. Laat bijvoorbeeld elektrische apparaten niet onnodig lang aan staan en zet de verwarming nooit voluit aan. Daarnaast kan het kiezen voor een passende energieleverancier jou een hoop geld besparen.

 

Energie aanbiedingen

Sommige energieleveranciers lokken nieuwe klanten met aantrekkelijke welkomstcadeaus zoals gratis gadgets of cadeaucheques. Wie slim wil overstappen kiest voor een energieleverancier die welkomstpremies en andere overstap-acties aan nieuwe klanten belooft. Je kunt met een overstap voor jezelf behoorlijk wat korting regelen. Daarnaast kun je eenvoudig online de juiste leverancier kiezen die voor jouw verbruik en leefsituatie de beste aanbieding heeft. Je kunt ervoor kiezen om je maandelijks te betalen bedrag vast te leggen, als het maandbedrag je aanstaat en als je niet voor verrassingen wilt komen te staan. Je kunt bij sommige energiemaatschappijen ook kiezen voor variabele maandlasten, waardoor je soms heel goedkoop uit bent.


Online overstappen van energie

Je kunt online niet alleen prijzen en welkomstcadeaus van aanbieders vergelijken. Je kunt ook nog eens recensies van klanten nalezen. Zo kom je er snel achter hoe de service van een energieleverancier wordt ervaren en hoe de gebruiksvriendelijkheid van een energiemaatschappij is. Wanneer je voldoende informatie hebt ingewonnen en een keuze hebt kunnen maken voor een energieleverancier die bij je past, kun je direct online overstappen naar een energiemaatschappij naar keuze. Op deze site kom je er snel achter welke maatschappij in jouw regio aan stroom voorziet en welke het beste bij jou past.

 

 

Relatiegeschenken op de beurs, onmisbaar!

Relatiegeschenken op de beurs, onmisbaar!

Yes, we mogen weer! De periode van beurzen is weer in volle gang. Je gaat weer inspiratie opdoen, connecties maken en veel leren. Maar zelf zul je ook wel eens op de beurs staan. Dan wil je juist anderen inspireren en iets leren. En vooral: je naam bekend maken, laten zien dat je er ook bent. Dat, en een goede indruk achterlaten, doe je met relatiegeschenken en weggevers. Er zit een behoorlijk verschil tussen relatiegeschenken en weggevers, maar het beste is om van beide wat te hebben. Wat gebruik je voor wie?

Relatiegeschenken

Op de beurs loopt een heleboel potentie rond. Potentiële klanten, maar ook potentiële samenwerkingen. De mensen met de meeste potentie kun je door middel van een relatiegeschenk dat laatste zetje geven. Laat bijvoorbeeld gadgets bedrukken om weg te geven. Een speaker, powerbank of een activity tracker met jouw logo erop laat een professionele indruk achter en maakt de potentiële relatie blij. Bovendien laat het zien dat jij op de hoogte bent van de laatste technologische ontwikkelingen. Een gadget, daar hebben mensen vrijwel altijd wel wat aan. Deze kun je weggeven bij een bepaalde actie, zoals een inschrijving, aanvraag of zelfs al een verkoop.

Giveaways

Natuurlijk heb je aan de mensen die al echt actie ondernemen bij jouw stand het meeste. Maar ook de andere bezoekers hebben wel degelijk potentie. Die zijn ook waardevol en kunnen ook wel een extra zetje gebruiken. Daarom kun je voor hen allemaal leuke weggevers bedrukken. Al is het alleen zodat ze je naam onthouden. Bijvoorbeeld een lanyard. Of pennen. Dat zijn spullen waar je ook nog echt wat aan hebt op de beurs. Er zijn een heleboel weggevers te vinden, ook die perfect af te stemmen zijn op jouw bedrijf, branche of doelgroep. Laat jezelf zien, zorg dat je onthouden wordt en ontvang de waardevolle (nieuwe) relaties met open armen!

Prijsvergelijkingsengine – de beste tool voor online shoppers

Online prijsvergelijkingsengine, of beter bekend als winkelvergelijkingssites, is een van de grootste innovatie op internet sinds de introductie van het online winkelsysteem. Op deze site hebben consumenten gemakkelijk toegang tot verschillende prijslijsten voor verschillende producten (zoals voip) die in verschillende online retailers worden aangeboden. Maar in plaats van deze vergelijkingssites die de producten verkopen, zijn ze voornamelijk afkomstig van retailers met wie de consumenten contact moeten opnemen voor het geval ze een bepaald product wilden kopen van degenen die op de site worden vermeld.

De verschillende prijsvergelijkingsmotor op de markt heeft veel succes gehad, vooral in het Verenigd Koninkrijk, waar het een jaarlijks groeipercentage van 30-50% heeft gezien. Sinds de groei van de internetindustrie eind jaren 90 is dit een winstgevende industrie geworden. Aanvankelijke prijsvergelijkingsdiensten vereist downloads en installatie. Tegenwoordig zijn deze winkelsites echter gemigreerd naar één server, zodat iedereen er gemakkelijk toegang toe heeft.

Een van de belangrijkste redenen voor de groei en populariteit van online prijzen kan worden verbannen naar de toename van winkelportals op internet. Inderdaad, de meeste mensen zijn tegenwoordig te druk om uit te gaan en dingen te kopen die ze nodig hebben of willen. Online winkelen is daarom het beste alternatief geweest en sites zoals deze optimaliseren het gemak dat men kan genieten. Naast het controleren van prijslijsten, kunt u ook kijken naar de specifieke functies en functionaliteit van producten die op de site worden aangeboden.

Maar in plaats van datafeeds rechtstreeks van de sites van de detailhandel te verzamelen, zoeken en vergelijken deze prijzenengineservices die gegevens rechtstreeks van de sites van de afzonderlijke detailhandelaren. Alle vermelde producten en prijzen worden dus in realtime bijgewerkt.

In een poging hun centrale database te verbeteren, hebben de meeste bedrijven achter deze prijsvergelijkingsmachine gekeken naar het verbeteren van technologie, zodat ze meer retailproducten in hun website kunnen opnemen. Er is ook een zoekfunctie waarmee consumenten naar specifieke producten kunnen zoeken en prijzen kunnen vergelijken. Degenen die hun product op de site adverteren, betalen niet voor de aanbieding, maar alleen wanneer een consument op de vermelde prijs klikt. Soms verstrekken detailhandelaren ook die gegevens die op de website worden getoond om alle bestaande informatie in de database van de website bij te werken.

Met de voortdurende groei van de prijsvergelijkingsmotor, net als zoekmachineoptimalisatie voor website-eigenaren, staat een nieuwe subset in deze service bekend als mobiel vergelijken winkelen. Er zijn verschillende mobiele applicaties die werden nagestreefd voor dit type prijsvergelijkingsengine, zoals SMS-gebaseerde vergelijking, mobiele webapplicaties en native client-applicaties, die echter moeten worden geïnstalleerd. Daarom blijft de prijsvergelijkingsmotor op internet nog steeds de beste keuze onder online shoppers.

Prijsvergelijkingstechnieken

Het idee is eenvoudig en zeer effectief – verkort de tijd en kliks die een browser nodig heeft om de gewenste informatie te vinden. Mix het met nauwkeurigheid en betrouwbaarheid en u bent op weg naar een winnaar … zij het product metadata, beoordelingen, ranglijsten, grafieken, video’s, wat uw sociale kring zegt … of prijs.

Sites voor prijsvergelijking maken deel uit van het online winkelen en een industrie die de afgelopen jaren is geëxplodeerd. Ze begonnen onrijp, inclusief verouderde inhoud, onnauwkeurige prijzen en misten extra nuttige details zoals beschikbaarheid en verzendkosten. Meer recentelijk is de nauwkeurigheid van informatie enorm verbeterd met de komst van product-API’s en directe toegang tot de databases van de detailhandel voor actuele informatie.

Er blijft echter een fundamenteel probleem bestaan ​​- dat van echte en nuttige vergelijkingen. Er zijn te veel sites voor ‘prijsvergelijking’ die gewoon fungeren als een verheerlijkte aanbieding voor verkopers en zich niet houden aan de basisprincipes voor vergelijking.

 

‘Tijd en klikken’ besparen is waar het om gaat. Het presenteren van een paperback van Amazon naast een hardback van Book Depository vertelt je niet de goedkoopste waarvoor je het boek kunt kopen. Het vertelt je alleen maar dat die twee verkopers die boeken in die formaten op voorraad hebben. Hier zijn onze top 5 regels voor het bouwen van een service voor het vergelijken van kwaliteitsprijzen, gebaseerd op enquêtes en feedback van meer dan 100 online gebruikers en uren en uren zelfonderzoek.

Top 5 regels voor effectieve prijsvergelijking:

1: Vergelijk prijzen van hetzelfde artikel samen – vermeld prijzen van alle verkopers samen, idealiter in één tabel en voor één product, b.v. hardback met hardback en paperback met …. je snapt het.

2: Sorteer uw resultaten op prijs, NIET op ‘populariteit’ – de gebruiker komt immers op een prijsvergelijkingssite, niet op een populariteitssite, vooral niet op een die er duidelijk uitziet alsof het een ‘betaald’ type is.

3: Neem waar mogelijk de volledige prijs op – wat heeft het voor zin om te adverteren voor een product dat wordt vermeld voor 10 p, als de bezorging op het vasteland in het VK op £ 5 komt. Geef prijzen op die de gebruiker een getrouw beeld geven. Als u zich zorgen maakt dat uw internationale gebruikers niet de juiste prijs krijgen, niet doen! Ze zijn waarschijnlijk 0,001% van uw bedrijf en zijn zeker de moeite van het opofferen van nauwkeurigheid voor de rest niet waard? U kunt altijd een opmerking plaatsen om uw veronderstellingen uit te leggen.

4. Bespaar de gebruiker tijd, klikken en hersenkracht – zorg ervoor dat het primaire doel van uw site duidelijk op uw startpagina staat, snel werkt en alle relevante informatie biedt in het minste aantal klikken. Onthoud de 2 ‘drieën’:

Je hebt 3 seconden om de aandacht van de gebruiker te trekken – als ze niet vinden wat ze zoeken bij elke pagina laden, zullen ze niet langer zoeken
Je hebt 3 klikken om te presenteren wat de gebruiker wil – als ze die prijs na drie klikken nog steeds niet hebben, raken ze moe en gaan ze terug naar Google

Online commerciële verzekeringsmakelaars bieden meer dan alleen zakelijke verzekeringsprijsvergelijkingen

Overweeg een commerciële verzekeringsmakelaar de volgende keer dat u een verzekering online koopt, tot een recente heropleving van interesse vanwege nieuwe online commerciële producten, ze hebben geen goede internetervaring gehad.

Makelaars bieden service, kennis, kwaliteitsproducten, hulp bij claims en advies, en vergelijken verzekeringscitaten, kwaliteiten die zeldzaam zijn of ontbreken in de alternatieve zelfbedieningswereld van de online prijsvergelijkingswebsites.

Toen directe dekking voor persoonlijke lijnen een acceptabele methode werd om verzekeringen via internet te verkopen en af ​​te leveren, schreeuwden de waarzeggers van zakelijke onheil het beroep op de doodsklok voor de verzekeringsmakelaar als beroep. Nog meer voor de tussenpersonen in de zakelijke verzekeringsspecialisten.

Commerciële verzekeringen waren notoir moeilijk om auto-citerende acceptatiesystemen aan te bieden en de mandarijnen geloofden dat commerciële polissen niet online aan een onwetend publiek konden worden verkocht.

Er werd gedacht dat alle verzekeringsactiviteiten direct telefonisch of online zouden worden afgehandeld en de handel in makelaars zou afnemen.

 

Wat deze mensen destijds echter niet beseften, was dat het businessmodel van de makelaar, gebaseerd op het vergelijken van covers en het afstemmen van beleid op individuele behoeften, een beproefde en vertrouwde methode was die online opnieuw zou verschijnen als de favoriete methode van de mensen verzekering kopen, zij het in een nieuwe, grotere vorm van de prijsvergelijkingssite.

Van websites voor de vergelijking van commerciële verzekeringsprijzen werd vervolgens voorspeld dat ze de makelaar zouden vervangen, omdat ze in feite dezelfde vergelijkende offerteservice bieden als de makelaars, maar op een veel grotere schaal.

Commerciële verzekeringsmakelaars realiseerden zich dat ze misten tenzij ze de concurrentie op de vergelijkingssite omarmden. Veel van de grotere en meer internetkennismakelaars besloten de vergelijkingssites aan te nemen en hun eigen vergelijkingswebsites aan te bieden, vaak met groot succes.

Ze namen hun backoffice-vergelijkingssystemen en stelden ze in staat om een ​​gebruiksvriendelijke interface te bieden. De grotere commerciële verzekeringssites concurreren nu met de grote vier prijsaggregators en vele bieden een breder scala aan dekkingen.

Met de mogelijkheid om specialistische producten aan te bieden, heeft een makelaar een voordeel ten opzichte van een prijsvergelijkingssite, maar veel specialistische regelingen van commerciële verzekeringsmakelaars zijn nu te vinden op prijsvergelijkingssites. Je zult vaak diep moeten kijken en echt de markt van aangeboden offertes moeten onderzoeken om ze te vinden.

Hoewel veel kleinere makelaars zich hebben aangemeld bij de grote websites voor prijsvergelijking, wordt dit aanbod zelden getoond wanneer u naar hun producten zoekt. Dit komt omdat veel makelaars strakke acceptatiecriteria hebben vastgesteld voor het type bedrijf dat ze van de vergelijkingssite willen.

Vaak betekenen deze beperkingen dat de prijsaggregator hun beleid niet kan citeren vanwege de beperkende voorwaarden die zijn opgelegd.

Alle online commerciële vergelijkingswebsites lijden onder rigide acceptatieregels die zijn gedefinieerd door het verzekeringsbedrijf.

Het feit dat als een kantoor bijvoorbeeld niet aan strenge beveiligingsvereisten voldoet, het kantoorpakketvergelijkingssysteem algoritmisch wordt geïnstrueerd om het bedrijf af te wijzen.