Suivre les Scores en Direct : Une Passion pour les Amoureux du Football

Suivre les Scores en Direct : Une Passion pour les Amoureux du Football

Dans le monde passionnant du football, suivre les scores en direct est une activité incontournable pour les fans du sport le plus populaire au monde. Que ce soit lors des grands événements comme la Coupe du Monde ou tout au long de la saison régulière des ligues nationales, les fans du ballon rond sont toujours à l'affût des derniers résultats en temps réel. Mais qu'est-ce qui rend cette expérience si captivante pour tant de personnes ?

Une Connexion Instantanée avec le Jeu

Suivre les scores en direct offre aux fans une connexion instantanée avec le jeu. Que vous soyez au stade, devant votre télévision ou en déplacement, vous pouvez obtenir les dernières mises à jour sur les matchs en cours en un instant. Chaque but, chaque carton et chaque événement important est partagé en temps réel, ce qui permet aux fans de ressentir toute l'excitation du match comme s'ils y étaient eux-mêmes.

Une Immersion Totale dans l'Action

Grâce aux avancées technologiques, suivre les scores en direct est désormais plus immersif que jamais. De nombreuses applications et sites Web proposent des fonctionnalités interactives telles que des commentaires en direct, des statistiques détaillées et même des vidéos en direct des matchs. Cette immersion totale dans l'action rend l'expérience encore plus palpitante pour les fans, qui peuvent suivre chaque mouvement de leurs équipes préférées avec une attention soutenue.

Une Communauté Mondiale de Passionnés

Une autre raison pour laquelle suivre les scores en direct est si populaire est la possibilité de se connecter avec une communauté mondiale de passionnés de football. Sur les réseaux sociaux, les forums et les applications de discussion en direct, les fans peuvent échanger des analyses, des pronostics et des réactions avec d'autres passionnés du monde entier. Cela crée un sentiment d'appartenance et de camaraderie parmi les fans, qui partagent tous la même passion pour le beau jeu.

En conclusion, suivre les scores en direct est bien plus qu'une simple activité de divertissement pour les fans de football. C'est une expérience immersive qui permet aux fans de se sentir partie intégrante du jeu, de partager leur passion avec d'autres et de ressentir toute l'excitation du match en temps réel. Avec l'évolution constante de la technologie et l'engagement croissant des fans, suivre les scores en direct continuera à être une expérience incontournable pour les amoureux du football du monde entier.

Galaxy S22 versus iPhone 11

Galaxy S22 versus iPhone 11

Samsung heeft de afgelopen tijd getracht om Apple en zijn iPhone te verslaan. In deze loop van, echter, heeft het bedrijf, in plaats van een poging te doen om iets anders te leveren, veel van Apple’s praktijken “nagebootst”. 

Bij gelegenheid zijn Koreaanse bedrijven de laatste tijd duurder en “meer premium” geworden. Ook hebben we nu gezien dat Samsung een paar Apple-praktijken overnam, zelfs waarschijnlijk de meest controversiële, net als het laten vallen van de oplaadsteen. 

Ook al had het bedrijf niet veel vooruitgang geboekt bij het verkrijgen van loyale iPhone-volgers voor de Galaxy S-vlaggenschipcollectie. De Galaxy S22-collectie was simpelweg gelanceerd door het bedrijf om te kunnen concurreren met de iphone. Tegelijkertijd kwamen er Samsung Galaxy S22 hoesjes op de markt.

Benchmark

Benchmarks zijn natuurlijk niet de gemakkelijkste manier om efficiëntie te bewijzen in “het gebruik in de echte wereld”. Het zijn echter niettemin goede instrumenten ter referentie. Soms kan het gevolg nogal veel zeggen over een smartphone, over het algemeen niet. Deze zaak hier is echter alleen maar “ongelooflijk”. De verouderde iPhone 11 uit 2019 presteerde alleen maar beter dan de Galaxy S22 in een benchmarkrun. 

Een andere benchmark is zojuist naar voren gekomen en onthult dat de onlangs gelanceerde, voornamelijk op 4-nm gebaseerde Exynos 2200 SoC in de Galaxy S22 het beter doet dan de A13 Bionic. Voor degenen die het niet weten, zijn de iPhone 11 en de huidige generatie iPhone SE twee gadgets die deze expliciete chipset hebben. Voor de iPhone 11 is er ook een speciaal iPhone 11 hoesje om het apparaat goed te beschermen.

De benchmark alleen kan niet beslissen of de iPhone de beste is, maar zegt niettemin nogal veel. Het is hierbij opvallend om te zien dat een 2019-chipset de Exynos 2200 van 2022 verslaat. In werkelijkheid is de Exynos 2200 de afgelopen tijd omgeven door controverses. Recente beoordelingen geven aan dat Samsung de Galaxy S22 heeft gehaast en wordt beïnvloed door tal van punten. Blijkbaar is de chipset niet correct geoptimaliseerd, of in ieder geval de machine niet.

Exynos 2200 en Galaxy S22

Er zijn beoordelingen die suggereren dat de Exynos 2200 oververhit raakt en dat de varianten ermee worden beïnvloed door de efficiëntie. Uiteraard kan Samsung dit probleem verhelpen of in ieder geval verkleinen door middel van een softwareprogramma vervangen. 

De perfecte factor die prospects kunnen doen, is wegblijven van de Exynos 2200. In sommige gevallen betekent het vermijden van deze chip dat je de volledige Galaxy S22-collectie overslaat. Samsung verkoopt deze varianten immers regionaal. Sommige internationale locaties krijgen de Exynos 2200, terwijl andere de Snapdragon 8 Gen 1-variant krijgen. Dat laatste blijkt extra geoptimaliseerd.

Zodra de primaire modellen de klanten bereiken, kunnen we beslissen hoe problematisch deze chipset zou kunnen zijn. Laten we eens kijken of de iPhone 11 na een paar reparaties toch beter zal presteren dan deze machine.

 

Herbruikbare apparaten

Herbruikbare apparaten

Onze samenleving is al vele decennia een consumptiemaatschappij, waar producten dus niet gemaakt worden om lang mee te gaan. Bedrijven hebben er immers geen baat bij als een klant één keer hun product koopt en dan nooit meer iets nieuws nodig heeft. Producten worden gemaakt om een paar jaar mee te gaan en vervolgens afgedankt te worden, met alle gevolgen van dien.

Slecht voor het milieu
Dit soort praktijken zijn milieuvervuilend en zorgen ervoor dat we als samenleving veel meer grondstoffen verbruiken dan nodig. Vaak worden producten zelfs weggedaan voordat dit nodig is. Het kan zeker het overwegen waard zijn om zo’n apparaat te kopen. Steeds vaker worden dit soort apparaten opnieuw gebruikt en eventueel een beetje gerepareerd. Op deze manier heb je bijvoorbeeld een goedkope printer of wasmachine, die best nog een aantal jaar mee kan gaan. Een ander voordeel van een tweedehands printer is dus dat je bijdraagt aan het creëren van een circulaire economie. Daarin worden producten dus niet zomaar weggegooid, maar hergebruikt.

Hergebruik
Als het product niet meer werkt worden de onderdelen uit elkaar gehaald en weer opnieuw gebruikt. Misschien zijn de onderdelen nog nuttig voor iets en anders kunnen ze worden omgesmolten. Door tweedehands te kopen neem je printers die anders in de afvalbak terecht waren gekomen en geef je ze een tweede leven. Dit soort dingen zijn essentieel in het tegengaan van de consumptie maatschappij. Deze consumptiemaatschappij die er in de westelijke wereld heerst zorgt voor grote overconsumptie. Het is een belangrijke oorzaak voor het feit dat de gemiddelde Europeaan heel veel meer bijdraagt aan klimaatverandering dan de gemiddelde Afrikaan. Al die producten moeten immers vervoerd worden en alle onderdelen waar ze uit bestaan ook weer en de grondstoffen waar die onderdelen uit bestaan ook weer. Denk dus aan klimaat en milieu en neem volgende keer een tweedehandsje.

Voor creatief gebruik een prusa i3 mk3s+ kopen

Voor creatief gebruik een prusa i3 mk3s+ kopen

Een 3D printer kopen is vooral populair onder creatieve geesten. Dat is bijvoorbeeld zo voor ontwerpers die op een creatieve afdeling van een onderneming werken. Daarnaast is het ook voor ontwerpers en kunstenaars die zelf aan de slag gaan interessant. De printer is voor deze doelgroepen een belangrijk hulpmiddel geworden. Dat komt zeker ook door de snelle ontwikkeling van de mogelijkheden in recente tijden. Het werken aan ideeën is een stuk gemakkelijke geworden voor ontwerpers. De printer maakt veel meer mogelijk. Het is interessant om daar meer kennis over op te doen als ontwerper.

Het voordeel van flexibiliteit
Een 3D printer kopen doe je aan de hand van de wensen en eisen die je hebt. Dat betekent bijvoorbeeld dat je eerst eens kijkt naar wat de doelen zijn die je hebt met de printer. Vaak is dat wel lastig te bepalen als je ontwerper bent. Daarom is het goed om te kijken naar modellen die flexibel te gebruiken zijn. De goede printers van tegenwoordig bieden je bijvoorbeeld de mogelijkheid om met meerdere soorten filament te werken. Aan de hand daarvan is het goed mogelijk om je ontwerp tot in detail uit te werken zoals je wenst.

Eindeloos veel mogelijkheden
Wanneer je een prusa i3 mk3s+ gaat kopen, ontdek je al snel dat er wel heel veel mogelijkheden zijn. Niet alleen als het gaat om het soort filament. Ook waar het gaat om de manier van ontwerpen is er veel mogelijk. Daardoor krijg je de kans om voortdurend aan nieuwe ideeën te werken. Dit kan voor ontwerpers hele nieuwe deuren openen. Wat dan ook weer zakelijk gezien heel goed kan uitpakken. Alleen al om die reden is het interessant om te zien wat er allemaal kan. Echte ontwerpers zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden om iets neer te zetten.

Kijken naar de kenmerken
Een 3D printer kopen die bij je past hoeft niet lastig te zijn. Je kijkt naar een aantal kenmerken. Dat komt neer op het kijken naar de manier waarop de printer nu en in de toekomst te gebruiken is. Is de printer bijvoorbeeld gemakkelijk te upgraden? En hoe is dat gesteld met de software waarmee je werkt? Al deze zaken spelen mee wanneer je op zoek gaat naar de printer. Door je goed te laten informeren is het makkelijk om de juiste te vinden. Alle reden om daar dus op te letten. De juiste modellen zijn dan altijd te vinden.

 

Eenvoudig trapliften vergelijken

Eenvoudig trapliften vergelijken

U bent op zoek naar een goede en betaalbare traplift voor de ideale woonsituatie. Daarnaast, wilt u dat deze binnen uw budget past en voldoet aan alle wensen. De vraag is dan wel welke traplift het beste bij u past? Trapliften heb je natuurlijk in verschillende maten  vormen en niet elke traplift past op elke trap. Daarbij komen de trapliften in verschillende prijzen en moet deze wel vallen binnen uw budget. Neem ook niet te gehaast de beslissing om zomaar een traplift te kopen. Vergelijk daarom meerdere trapliften met elkaar en vraag de experts daarom om advies om de beste keuze te maken.

Maar wat zijn nu precies de voor en nadelen van trapliften? De voordelen van een traplift is dat u niet meer de trap op hoeft. Dit is ideaal voor mensen die op leeftijd zijn en/of slecht ter been zijn. Niet alleen is verhuizen minder snel nodig maar zorgt het ook voor een minder ongerust gevoel bij uzelf en naasten. Ook voor mensen die slecht ter been zijn en/of op leeftijd zijn is het vaak het geval dat ze wat meer blessure gevoelig zijn, de traplift is daarvoor de ideale oplossing omdat er dan minder kans op vallen is. Naast voordelen zijn er natuurlijk ook nadelen bij de aanschaf van een traplift. Het kan een langdurig proces zijn van de aanvraag tot de uiteindelijke plaatsing van de traplift en de traplift prijs kan enigszins hoog liggen.

Twijfelt u over de prijs en aanschaf van een traplift zorg dan dat u een offerte aanvraagt met uw persoonlijke voorkeuren zodat u op die manier de beste offerte krijgt. De wat kleinere details en extra’s kunnen uiteindelijk van grote invloed zijn van de prijs.

Digitale bezoekersregistratie: makkelijk, contactloos én persoonlijk

Digitale bezoekersregistratie: makkelijk, contactloos én persoonlijk

Digitalisering heeft het afgelopen jaar op grote schaal plaatsgevonden. Zo is het merendeel van de Nederlanders thuis gaan werken en digitaal gaan vergaderen om contact op afstand te realiseren. Ook voor het reserveren van een plekje op het terras of het reserveren van een tijdslot voor een bezoek aan het verzorgingstehuis gaat nu allemaal digitaal. Echter, hoe gaat het digitaal aanmelden bezoek eigenlijk in zijn werk en is het mogelijk om dit ook voor jouw organisatie te realiseren? In dit artikel leggen we je uit hoe je met DigiReceptie op professionele en persoonlijke wijze de digitale bezoekersregistratie mogelijk maakt!

Contactloze én persoonlijke bezoekersregistratie

Misschien herinner je je nog de tijd waarin je een ticket voor je vlucht of een concert moest uitprinten om naar binnen te mogen. Dat is echter verleden tijd met de komst van DigiReceptie, aangezien bezoekers zich nu snel en eenvoudig voor hun bezoek kunnen aanmelden via het portaal van DigiReceptie. Deze pagina kan op eigen wijze vormgegeven worden, zodat de bezoekers zich persoonlijk verwelkomd zullen voelen. Nadat de bezoeker zich in het portaal heeft aangemeld, ontvangt hij of zij een unieke QR-code. Wanneer de bezoeker deze QR-code laat scannen bij aanvang van het bezoek, zal de receptionist of medewerker van jouw organisatie genotificeerd worden dat de bezoeker gearriveerd is, zodat deze persoonlijk ontvangen kan worden. Intussen kan de bezoeker de vragen van de coronachecklist invullen, zodat ook hier geen problemen zullen ontstaan. Kortom, met DigiReceptie verloopt het bezoekersregistratieproces makkelijk, snel, persoonlijk en contactloos.

Meer weten?

Ben jij geïnteresseerd in de werking van het bezoekerregistratiesysteem DigiReceptie? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op de website van DigiReceptie voor meer informatie over het installeren van de software, de functionaliteiten van het portaal en het contactloos aanmelden voor een bezoek! Heb je nog vragen? Dan helpen de experts van DigiReceptie je graag verder.

Vergelijk relatiegeschenken van te voren

Het is altijd een leuk gebaar om te geven: relatiegeschenken. Echter wordt er vaak zonder te vergelijken relatiegeschenken gegeven. Het moet namelijk snel geleverd worden en het liefst zo goedkoop mogelijk. Toch is het heel belangrijk om de relatiegeschenken te geven. Want waarom kost de goedkoopste het minst? Is het wel kwaliteit? Het kan soms beter zijn om voor de duurste te kiezen. Voorkom dat u met een flutcadeautje aankomt bij uw klanten.

Vergelijk de prijs

Online kunt u verdwalen in het aanbod relatiegeschenken. Tot het zelf samen stellen tot een heel arrangement. Van een goedkope sleutelhanger tot complete fietsen. Door het gemakkelijker voor uzelf te maken is het bepalen van een prijs voor de zoektocht een echte aanrader. U hebt namelijk na de bepaling van het budget een gerichte focus. Wanneer u binnen de focus een geschikt relatiegeschenk hebt gevonden, is het belangrijk om dit product ook op prijs te controleren. Zeker wanneer u een groot aantal relatiegeschenken wilt geven is het aan te raden om een vrijblijvende offerte te aan te vragen. De stukprijs kan dan wel laag zijn, bij een grote bestelling kunt u veel besparen.

Bekijk de verschillen

Eenmaal de goedkoopste prijs gevonden voor uw relatiegeschenk? Top! Vraag u echter wel af of het relatiegeschenk voldoet aan uw wensen. Diegene die het krijgt moet het ten slotte niet gelijk weggooien of laten verfstoffen in de kast. Goedkope relatiegeschenken zegt namelijk niet altijd alles. Kwaliteit is ook een belangrijk aspect.

Dit zijn de mogelijkheden van Ubuntu

Dit zijn de mogelijkheden van Ubuntu

Een aantal mensen zullen vast al wel eens van de term Ubuntu gehoord hebben. Echter is het voor een grote groep mensen niet duidelijk waar deze term voor staat. Zij vinden het namelijk verwarrend wat Ubuntu nou precies doet. Dit is niets om je voor te schamen, het is voor veel mensen lastig te begrijpen, daarom gaan we er in dit artikel verder op in.

Wat is Ubuntu?

Ubuntu is een luxindistributie voor verschillende apparaten. Dit houdt in dat het een besturingssysteem is voor een aantal apparaten. Een aantal apparaten die gebruik maken van Ubuntu zijn; tablets, desktops, smartphones, servers en laptops. Ondanks dat het in Nederland niet heel veel gebruikt wordt, is het wel mogelijk om de taal in het Nederlands in te stellen. Een van de uitgangspunten van Ubuntu is zorgen voor gebruiksvriendelijkheid. Dit komt doordat er vooral scholen en bedrijven gebruik maken van dit besturingssysteem. Er is namelijk een besturingssysteem speciaal voor het onderwijs. Daardoor is Ubuntu erg onderscheidend. Daarnaast komt het systeem twee keer per jaar met een nieuwe versie.

Wat kan ik met Ubuntu?

Ubuntu is vooral dus vooral geschikt voor bedrijven en onderwijs organisaties. Daarnaast is Ubuntu grotendeels gratis beschikbaar. Dit komt door het opensource netwerk. Ook kan het systeem gedownload worden op verschillende apparaten. Als laatst is een groot voordeel van Ubuntu dat het op afstand mogelijk is op op diverse apparaten in te loggen. Dit wordt mogelijk gemaakt door SSH. SSH, ook wel Secure Shell genoemd, maakt het dus mogelijk om apparaten van een afstand te besturen. Echter zijn de commandos die je uit kunt voeren door middel van een SSH versleuteld. Daardoor is het onmogelijk om de commando’s te achterhalen of andere gevoelige informatie te ontdekken. Door middel van de commando’s is het bijvoorbeeld mogelijk om, op afstand, een website of bestanden te onderhouden.

Hoe scheren?

Er is geen standaard antwoord op wanneer jongens zich voor het eerst moeten scheren. In sommige gevallen verscheen de eerste gezichtshaar of snorhaar op negenjarige leeftijd. Anderen duren tien jaar langer. In Europa ontdekken de meeste jongeren (85%) hun eerste snorharen tussen de 12 en 16 jaar. 76% scheert voor het eerst tussen 14 en 17 jaar.

Dit resulteerde in een Gillette-enquête om het klantbegrip te verbeteren en ons productassortiment te verbeteren, waarvoor in 2018 wereldwijd 3738 mannen van 16 tot 21 jaar werden ondervraagd.

Als je gewoon ongeduldig wacht tot de eerste snorharen voor het eerst scheren, onthoud dan dat iedereen zich anders ontwikkelt. Jouw tijd zal komen!

Waar groeien de eerste snorharen?
Snorharen groeien meestal in de volgende volgorde:

  • Bovenste lip
  • bakkebaarden
  • kin
  • Wangen
  • nek
  • Gezichtshaar begint meestal langs de bovenlip, gevolgd door bakkebaarden en haar op wangen, kin en nek.

Tegelijkertijd groeien borst, oksel en schaamhaar meestal. Tegelijkertijd wordt het haar op armen en benen donkerder en warmer.

Wanneer moet je je voor het eerst scheren?

Je weet wanneer je klaar bent voor de eerste scheerbeurt.

Het eerste gezichtshaar is meestal meer dons dan een echte baard. Veel jongens scheren ze af. Je wilt misschien ook zien hoeveel je baard kan groeien en dan liever wachten tot het gezichtshaar wat voller is.

Voor de eerste scheerpogingen raden we onze Gillette SkinGuard Sensitive Shaver aan voor een jongere en gevoeligere huid. Het speciale ontwerp beschermt de huid tegen de scheermesjes en maakt het scheren aangenamer.

En om iedereen met een probleemhuid gerust te stellen: ons Gillette SkinGuard Sensitive-scheermes is door de British Skin Foundation erkend als een scheermes dat geschikt is voor de gevoelige huid. Meer informatie over scheren voor acne vind je hier.

De eerste scheerbeurt in 5 eenvoudige stappen
Iedereen die deze vijf stappen volgt bij het scheren, heeft binnenkort de juiste techniek.

Was je gezicht

Een douche voor het scheren zorgt voor vochtig, schoon en zacht gezichtshaar. Dit maakt scheermesjes makkelijker.

Bereid de huid voor

Voor het scheren heeft het te scheren gedeelte van de huid scheergel of scheerschuim nodig. Zorg ervoor dat je gezicht goed is opgeschuimd!

Omdat scheergel rijker is dan schuim, raden we onze SkinGuard Sensitive scheergel aan voor de eerste scheerbeurt. Het bevat geen kleurstoffen of alcohol en is daarom ideaal voor de gevoelige huid. Meer over het verschil tussen scheergel en scheerschuim lees je hier.

Scheren

Beweeg je scheermes over je gezicht in lichte, zachte bewegingen. Ons SkinGuard Sensitive-scheermes heeft een kleine brug tussen de scheermesjes, zodat ze minder druk uitoefenen op de gevoelige huid.

Was je gezicht

Was je gezicht goed na het scheren, zodat eventuele resten scheergel of schuim worden verwijderd.

Belangrijk: tik nooit met uw scheermes op de rand van de gootsteen en veeg het nooit af met de handdoek. Beide kunnen scheermesjes beschadigen en de kans op krassen en snijwonden tijdens het scheren vergroten.

Breng gezichtscrème aan

Na het wassen moet er een vochtinbrengende crème op het gezicht zitten. Dat kalmeert en geeft.

Voor een stressvrij begin met baard scheren

Het kan niet eenvoudiger: als lid van de Gillette Club ontvang je praktische beginnersapparatuur bij je thuisbezorgd. Daar vind je alles wat je nodig hebt om te beginnen.

Probeer het gewoon, zodat u nooit meer hoeft te onthouden om weer nieuwe scheermesjes te kopen, want ze worden automatisch per abonnement geleverd. En er zijn exclusieve aanbiedingen voor onze leden bovenop!

 

Groene stroom contract afsluiten

Groene stroom contract afsluiten

Groene stroom en grijze stroom worden bij de energieleverancier gecombineerd gebruikt. Je merkt dus geen verschil tussen beide soorten stroom. Dat wil niet zeggen dat je daarom altijd maar beter kunt kiezen voor grijze, doorgaans voordelige stroom. Hoe meer mensen voor groene stroom kiezen, hoe meer er geïnvesteerd kan worden door de energieleveranciers in het voortzetten van groene stroom en dus duurzame energie. Veel mensen kiezen uit milieuvriendelijk oogpunt liever voor groene stroom. Sommige energiemaatschappijen hebben groene stroom aantrekkelijker geprijsd, zodat mensen sneller voor deze duurzame energie kiezen. Je kunt ook kiezen voor een combinatiepakket met zowel grijze als groene energie.

 

Goedkope energie

Besparen op je energienota heb je zelf voor een groot deel in de hand. Uiteraard loont het om zo zuinig mogelijk met energie om te gaan. Laat bijvoorbeeld elektrische apparaten niet onnodig lang aan staan en zet de verwarming nooit voluit aan. Daarnaast kan het kiezen voor een passende energieleverancier jou een hoop geld besparen.

 

Energie aanbiedingen

Sommige energieleveranciers lokken nieuwe klanten met aantrekkelijke welkomstcadeaus zoals gratis gadgets of cadeaucheques. Wie slim wil overstappen kiest voor een energieleverancier die welkomstpremies en andere overstap-acties aan nieuwe klanten belooft. Je kunt met een overstap voor jezelf behoorlijk wat korting regelen. Daarnaast kun je eenvoudig online de juiste leverancier kiezen die voor jouw verbruik en leefsituatie de beste aanbieding heeft. Je kunt ervoor kiezen om je maandelijks te betalen bedrag vast te leggen, als het maandbedrag je aanstaat en als je niet voor verrassingen wilt komen te staan. Je kunt bij sommige energiemaatschappijen ook kiezen voor variabele maandlasten, waardoor je soms heel goedkoop uit bent.


Online overstappen van energie

Je kunt online niet alleen prijzen en welkomstcadeaus van aanbieders vergelijken. Je kunt ook nog eens recensies van klanten nalezen. Zo kom je er snel achter hoe de service van een energieleverancier wordt ervaren en hoe de gebruiksvriendelijkheid van een energiemaatschappij is. Wanneer je voldoende informatie hebt ingewonnen en een keuze hebt kunnen maken voor een energieleverancier die bij je past, kun je direct online overstappen naar een energiemaatschappij naar keuze. Op deze site kom je er snel achter welke maatschappij in jouw regio aan stroom voorziet en welke het beste bij jou past.