Voor creatief gebruik een prusa i3 mk3s+ kopen

Voor creatief gebruik een prusa i3 mk3s+ kopen

Een 3D printer kopen is vooral populair onder creatieve geesten. Dat is bijvoorbeeld zo voor ontwerpers die op een creatieve afdeling van een onderneming werken. Daarnaast is het ook voor ontwerpers en kunstenaars die zelf aan de slag gaan interessant. De printer is voor deze doelgroepen een belangrijk hulpmiddel geworden. Dat komt zeker ook door de snelle ontwikkeling van de mogelijkheden in recente tijden. Het werken aan ideeën is een stuk gemakkelijke geworden voor ontwerpers. De printer maakt veel meer mogelijk. Het is interessant om daar meer kennis over op te doen als ontwerper.

Het voordeel van flexibiliteit
Een 3D printer kopen doe je aan de hand van de wensen en eisen die je hebt. Dat betekent bijvoorbeeld dat je eerst eens kijkt naar wat de doelen zijn die je hebt met de printer. Vaak is dat wel lastig te bepalen als je ontwerper bent. Daarom is het goed om te kijken naar modellen die flexibel te gebruiken zijn. De goede printers van tegenwoordig bieden je bijvoorbeeld de mogelijkheid om met meerdere soorten filament te werken. Aan de hand daarvan is het goed mogelijk om je ontwerp tot in detail uit te werken zoals je wenst.

Eindeloos veel mogelijkheden
Wanneer je een prusa i3 mk3s+ gaat kopen, ontdek je al snel dat er wel heel veel mogelijkheden zijn. Niet alleen als het gaat om het soort filament. Ook waar het gaat om de manier van ontwerpen is er veel mogelijk. Daardoor krijg je de kans om voortdurend aan nieuwe ideeën te werken. Dit kan voor ontwerpers hele nieuwe deuren openen. Wat dan ook weer zakelijk gezien heel goed kan uitpakken. Alleen al om die reden is het interessant om te zien wat er allemaal kan. Echte ontwerpers zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden om iets neer te zetten.

Kijken naar de kenmerken
Een 3D printer kopen die bij je past hoeft niet lastig te zijn. Je kijkt naar een aantal kenmerken. Dat komt neer op het kijken naar de manier waarop de printer nu en in de toekomst te gebruiken is. Is de printer bijvoorbeeld gemakkelijk te upgraden? En hoe is dat gesteld met de software waarmee je werkt? Al deze zaken spelen mee wanneer je op zoek gaat naar de printer. Door je goed te laten informeren is het makkelijk om de juiste te vinden. Alle reden om daar dus op te letten. De juiste modellen zijn dan altijd te vinden.

 

Eenvoudig trapliften vergelijken

Eenvoudig trapliften vergelijken

U bent op zoek naar een goede en betaalbare traplift voor de ideale woonsituatie. Daarnaast, wilt u dat deze binnen uw budget past en voldoet aan alle wensen. De vraag is dan wel welke traplift het beste bij u past? Trapliften heb je natuurlijk in verschillende maten  vormen en niet elke traplift past op elke trap. Daarbij komen de trapliften in verschillende prijzen en moet deze wel vallen binnen uw budget. Neem ook niet te gehaast de beslissing om zomaar een traplift te kopen. Vergelijk daarom meerdere trapliften met elkaar en vraag de experts daarom om advies om de beste keuze te maken.

Maar wat zijn nu precies de voor en nadelen van trapliften? De voordelen van een traplift is dat u niet meer de trap op hoeft. Dit is ideaal voor mensen die op leeftijd zijn en/of slecht ter been zijn. Niet alleen is verhuizen minder snel nodig maar zorgt het ook voor een minder ongerust gevoel bij uzelf en naasten. Ook voor mensen die slecht ter been zijn en/of op leeftijd zijn is het vaak het geval dat ze wat meer blessure gevoelig zijn, de traplift is daarvoor de ideale oplossing omdat er dan minder kans op vallen is. Naast voordelen zijn er natuurlijk ook nadelen bij de aanschaf van een traplift. Het kan een langdurig proces zijn van de aanvraag tot de uiteindelijke plaatsing van de traplift en de traplift prijs kan enigszins hoog liggen.

Twijfelt u over de prijs en aanschaf van een traplift zorg dan dat u een offerte aanvraagt met uw persoonlijke voorkeuren zodat u op die manier de beste offerte krijgt. De wat kleinere details en extra’s kunnen uiteindelijk van grote invloed zijn van de prijs.

Digitale bezoekersregistratie: makkelijk, contactloos én persoonlijk

Digitale bezoekersregistratie: makkelijk, contactloos én persoonlijk

Digitalisering heeft het afgelopen jaar op grote schaal plaatsgevonden. Zo is het merendeel van de Nederlanders thuis gaan werken en digitaal gaan vergaderen om contact op afstand te realiseren. Ook voor het reserveren van een plekje op het terras of het reserveren van een tijdslot voor een bezoek aan het verzorgingstehuis gaat nu allemaal digitaal. Echter, hoe gaat het digitaal aanmelden bezoek eigenlijk in zijn werk en is het mogelijk om dit ook voor jouw organisatie te realiseren? In dit artikel leggen we je uit hoe je met DigiReceptie op professionele en persoonlijke wijze de digitale bezoekersregistratie mogelijk maakt!

Contactloze én persoonlijke bezoekersregistratie

Misschien herinner je je nog de tijd waarin je een ticket voor je vlucht of een concert moest uitprinten om naar binnen te mogen. Dat is echter verleden tijd met de komst van DigiReceptie, aangezien bezoekers zich nu snel en eenvoudig voor hun bezoek kunnen aanmelden via het portaal van DigiReceptie. Deze pagina kan op eigen wijze vormgegeven worden, zodat de bezoekers zich persoonlijk verwelkomd zullen voelen. Nadat de bezoeker zich in het portaal heeft aangemeld, ontvangt hij of zij een unieke QR-code. Wanneer de bezoeker deze QR-code laat scannen bij aanvang van het bezoek, zal de receptionist of medewerker van jouw organisatie genotificeerd worden dat de bezoeker gearriveerd is, zodat deze persoonlijk ontvangen kan worden. Intussen kan de bezoeker de vragen van de coronachecklist invullen, zodat ook hier geen problemen zullen ontstaan. Kortom, met DigiReceptie verloopt het bezoekersregistratieproces makkelijk, snel, persoonlijk en contactloos.

Meer weten?

Ben jij geïnteresseerd in de werking van het bezoekerregistratiesysteem DigiReceptie? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op de website van DigiReceptie voor meer informatie over het installeren van de software, de functionaliteiten van het portaal en het contactloos aanmelden voor een bezoek! Heb je nog vragen? Dan helpen de experts van DigiReceptie je graag verder.

Vergelijk relatiegeschenken van te voren

Het is altijd een leuk gebaar om te geven: relatiegeschenken. Echter wordt er vaak zonder te vergelijken relatiegeschenken gegeven. Het moet namelijk snel geleverd worden en het liefst zo goedkoop mogelijk. Toch is het heel belangrijk om de relatiegeschenken te geven. Want waarom kost de goedkoopste het minst? Is het wel kwaliteit? Het kan soms beter zijn om voor de duurste te kiezen. Voorkom dat u met een flutcadeautje aankomt bij uw klanten.

Vergelijk de prijs

Online kunt u verdwalen in het aanbod relatiegeschenken. Tot het zelf samen stellen tot een heel arrangement. Van een goedkope sleutelhanger tot complete fietsen. Door het gemakkelijker voor uzelf te maken is het bepalen van een prijs voor de zoektocht een echte aanrader. U hebt namelijk na de bepaling van het budget een gerichte focus. Wanneer u binnen de focus een geschikt relatiegeschenk hebt gevonden, is het belangrijk om dit product ook op prijs te controleren. Zeker wanneer u een groot aantal relatiegeschenken wilt geven is het aan te raden om een vrijblijvende offerte te aan te vragen. De stukprijs kan dan wel laag zijn, bij een grote bestelling kunt u veel besparen.

Bekijk de verschillen

Eenmaal de goedkoopste prijs gevonden voor uw relatiegeschenk? Top! Vraag u echter wel af of het relatiegeschenk voldoet aan uw wensen. Diegene die het krijgt moet het ten slotte niet gelijk weggooien of laten verfstoffen in de kast. Goedkope relatiegeschenken zegt namelijk niet altijd alles. Kwaliteit is ook een belangrijk aspect.

Dit zijn de mogelijkheden van Ubuntu

Dit zijn de mogelijkheden van Ubuntu

Een aantal mensen zullen vast al wel eens van de term Ubuntu gehoord hebben. Echter is het voor een grote groep mensen niet duidelijk waar deze term voor staat. Zij vinden het namelijk verwarrend wat Ubuntu nou precies doet. Dit is niets om je voor te schamen, het is voor veel mensen lastig te begrijpen, daarom gaan we er in dit artikel verder op in.

Wat is Ubuntu?

Ubuntu is een luxindistributie voor verschillende apparaten. Dit houdt in dat het een besturingssysteem is voor een aantal apparaten. Een aantal apparaten die gebruik maken van Ubuntu zijn; tablets, desktops, smartphones, servers en laptops. Ondanks dat het in Nederland niet heel veel gebruikt wordt, is het wel mogelijk om de taal in het Nederlands in te stellen. Een van de uitgangspunten van Ubuntu is zorgen voor gebruiksvriendelijkheid. Dit komt doordat er vooral scholen en bedrijven gebruik maken van dit besturingssysteem. Er is namelijk een besturingssysteem speciaal voor het onderwijs. Daardoor is Ubuntu erg onderscheidend. Daarnaast komt het systeem twee keer per jaar met een nieuwe versie.

Wat kan ik met Ubuntu?

Ubuntu is vooral dus vooral geschikt voor bedrijven en onderwijs organisaties. Daarnaast is Ubuntu grotendeels gratis beschikbaar. Dit komt door het opensource netwerk. Ook kan het systeem gedownload worden op verschillende apparaten. Als laatst is een groot voordeel van Ubuntu dat het op afstand mogelijk is op op diverse apparaten in te loggen. Dit wordt mogelijk gemaakt door SSH. SSH, ook wel Secure Shell genoemd, maakt het dus mogelijk om apparaten van een afstand te besturen. Echter zijn de commandos die je uit kunt voeren door middel van een SSH versleuteld. Daardoor is het onmogelijk om de commando’s te achterhalen of andere gevoelige informatie te ontdekken. Door middel van de commando’s is het bijvoorbeeld mogelijk om, op afstand, een website of bestanden te onderhouden.

Hoe scheren?

Er is geen standaard antwoord op wanneer jongens zich voor het eerst moeten scheren. In sommige gevallen verscheen de eerste gezichtshaar of snorhaar op negenjarige leeftijd. Anderen duren tien jaar langer. In Europa ontdekken de meeste jongeren (85%) hun eerste snorharen tussen de 12 en 16 jaar. 76% scheert voor het eerst tussen 14 en 17 jaar.

Dit resulteerde in een Gillette-enquête om het klantbegrip te verbeteren en ons productassortiment te verbeteren, waarvoor in 2018 wereldwijd 3738 mannen van 16 tot 21 jaar werden ondervraagd.

Als je gewoon ongeduldig wacht tot de eerste snorharen voor het eerst scheren, onthoud dan dat iedereen zich anders ontwikkelt. Jouw tijd zal komen!

Waar groeien de eerste snorharen?
Snorharen groeien meestal in de volgende volgorde:

  • Bovenste lip
  • bakkebaarden
  • kin
  • Wangen
  • nek
  • Gezichtshaar begint meestal langs de bovenlip, gevolgd door bakkebaarden en haar op wangen, kin en nek.

Tegelijkertijd groeien borst, oksel en schaamhaar meestal. Tegelijkertijd wordt het haar op armen en benen donkerder en warmer.

Wanneer moet je je voor het eerst scheren?

Je weet wanneer je klaar bent voor de eerste scheerbeurt.

Het eerste gezichtshaar is meestal meer dons dan een echte baard. Veel jongens scheren ze af. Je wilt misschien ook zien hoeveel je baard kan groeien en dan liever wachten tot het gezichtshaar wat voller is.

Voor de eerste scheerpogingen raden we onze Gillette SkinGuard Sensitive Shaver aan voor een jongere en gevoeligere huid. Het speciale ontwerp beschermt de huid tegen de scheermesjes en maakt het scheren aangenamer.

En om iedereen met een probleemhuid gerust te stellen: ons Gillette SkinGuard Sensitive-scheermes is door de British Skin Foundation erkend als een scheermes dat geschikt is voor de gevoelige huid. Meer informatie over scheren voor acne vind je hier.

De eerste scheerbeurt in 5 eenvoudige stappen
Iedereen die deze vijf stappen volgt bij het scheren, heeft binnenkort de juiste techniek.

Was je gezicht

Een douche voor het scheren zorgt voor vochtig, schoon en zacht gezichtshaar. Dit maakt scheermesjes makkelijker.

Bereid de huid voor

Voor het scheren heeft het te scheren gedeelte van de huid scheergel of scheerschuim nodig. Zorg ervoor dat je gezicht goed is opgeschuimd!

Omdat scheergel rijker is dan schuim, raden we onze SkinGuard Sensitive scheergel aan voor de eerste scheerbeurt. Het bevat geen kleurstoffen of alcohol en is daarom ideaal voor de gevoelige huid. Meer over het verschil tussen scheergel en scheerschuim lees je hier.

Scheren

Beweeg je scheermes over je gezicht in lichte, zachte bewegingen. Ons SkinGuard Sensitive-scheermes heeft een kleine brug tussen de scheermesjes, zodat ze minder druk uitoefenen op de gevoelige huid.

Was je gezicht

Was je gezicht goed na het scheren, zodat eventuele resten scheergel of schuim worden verwijderd.

Belangrijk: tik nooit met uw scheermes op de rand van de gootsteen en veeg het nooit af met de handdoek. Beide kunnen scheermesjes beschadigen en de kans op krassen en snijwonden tijdens het scheren vergroten.

Breng gezichtscrème aan

Na het wassen moet er een vochtinbrengende crème op het gezicht zitten. Dat kalmeert en geeft.

Voor een stressvrij begin met baard scheren

Het kan niet eenvoudiger: als lid van de Gillette Club ontvang je praktische beginnersapparatuur bij je thuisbezorgd. Daar vind je alles wat je nodig hebt om te beginnen.

Probeer het gewoon, zodat u nooit meer hoeft te onthouden om weer nieuwe scheermesjes te kopen, want ze worden automatisch per abonnement geleverd. En er zijn exclusieve aanbiedingen voor onze leden bovenop!

 

Groene stroom contract afsluiten

Groene stroom contract afsluiten

Groene stroom en grijze stroom worden bij de energieleverancier gecombineerd gebruikt. Je merkt dus geen verschil tussen beide soorten stroom. Dat wil niet zeggen dat je daarom altijd maar beter kunt kiezen voor grijze, doorgaans voordelige stroom. Hoe meer mensen voor groene stroom kiezen, hoe meer er geïnvesteerd kan worden door de energieleveranciers in het voortzetten van groene stroom en dus duurzame energie. Veel mensen kiezen uit milieuvriendelijk oogpunt liever voor groene stroom. Sommige energiemaatschappijen hebben groene stroom aantrekkelijker geprijsd, zodat mensen sneller voor deze duurzame energie kiezen. Je kunt ook kiezen voor een combinatiepakket met zowel grijze als groene energie.

 

Goedkope energie

Besparen op je energienota heb je zelf voor een groot deel in de hand. Uiteraard loont het om zo zuinig mogelijk met energie om te gaan. Laat bijvoorbeeld elektrische apparaten niet onnodig lang aan staan en zet de verwarming nooit voluit aan. Daarnaast kan het kiezen voor een passende energieleverancier jou een hoop geld besparen.

 

Energie aanbiedingen

Sommige energieleveranciers lokken nieuwe klanten met aantrekkelijke welkomstcadeaus zoals gratis gadgets of cadeaucheques. Wie slim wil overstappen kiest voor een energieleverancier die welkomstpremies en andere overstap-acties aan nieuwe klanten belooft. Je kunt met een overstap voor jezelf behoorlijk wat korting regelen. Daarnaast kun je eenvoudig online de juiste leverancier kiezen die voor jouw verbruik en leefsituatie de beste aanbieding heeft. Je kunt ervoor kiezen om je maandelijks te betalen bedrag vast te leggen, als het maandbedrag je aanstaat en als je niet voor verrassingen wilt komen te staan. Je kunt bij sommige energiemaatschappijen ook kiezen voor variabele maandlasten, waardoor je soms heel goedkoop uit bent.


Online overstappen van energie

Je kunt online niet alleen prijzen en welkomstcadeaus van aanbieders vergelijken. Je kunt ook nog eens recensies van klanten nalezen. Zo kom je er snel achter hoe de service van een energieleverancier wordt ervaren en hoe de gebruiksvriendelijkheid van een energiemaatschappij is. Wanneer je voldoende informatie hebt ingewonnen en een keuze hebt kunnen maken voor een energieleverancier die bij je past, kun je direct online overstappen naar een energiemaatschappij naar keuze. Op deze site kom je er snel achter welke maatschappij in jouw regio aan stroom voorziet en welke het beste bij jou past.

 

 

Relatiegeschenken op de beurs, onmisbaar!

Relatiegeschenken op de beurs, onmisbaar!

Yes, we mogen weer! De periode van beurzen is weer in volle gang. Je gaat weer inspiratie opdoen, connecties maken en veel leren. Maar zelf zul je ook wel eens op de beurs staan. Dan wil je juist anderen inspireren en iets leren. En vooral: je naam bekend maken, laten zien dat je er ook bent. Dat, en een goede indruk achterlaten, doe je met relatiegeschenken en weggevers. Er zit een behoorlijk verschil tussen relatiegeschenken en weggevers, maar het beste is om van beide wat te hebben. Wat gebruik je voor wie?

Relatiegeschenken

Op de beurs loopt een heleboel potentie rond. Potentiële klanten, maar ook potentiële samenwerkingen. De mensen met de meeste potentie kun je door middel van een relatiegeschenk dat laatste zetje geven. Laat bijvoorbeeld gadgets bedrukken om weg te geven. Een speaker, powerbank of een activity tracker met jouw logo erop laat een professionele indruk achter en maakt de potentiële relatie blij. Bovendien laat het zien dat jij op de hoogte bent van de laatste technologische ontwikkelingen. Een gadget, daar hebben mensen vrijwel altijd wel wat aan. Deze kun je weggeven bij een bepaalde actie, zoals een inschrijving, aanvraag of zelfs al een verkoop.

Giveaways

Natuurlijk heb je aan de mensen die al echt actie ondernemen bij jouw stand het meeste. Maar ook de andere bezoekers hebben wel degelijk potentie. Die zijn ook waardevol en kunnen ook wel een extra zetje gebruiken. Daarom kun je voor hen allemaal leuke weggevers bedrukken. Al is het alleen zodat ze je naam onthouden. Bijvoorbeeld een lanyard. Of pennen. Dat zijn spullen waar je ook nog echt wat aan hebt op de beurs. Er zijn een heleboel weggevers te vinden, ook die perfect af te stemmen zijn op jouw bedrijf, branche of doelgroep. Laat jezelf zien, zorg dat je onthouden wordt en ontvang de waardevolle (nieuwe) relaties met open armen!

Prijsvergelijkingsengine – de beste tool voor online shoppers

Online prijsvergelijkingsengine, of beter bekend als winkelvergelijkingssites, is een van de grootste innovatie op internet sinds de introductie van het online winkelsysteem. Op deze site hebben consumenten gemakkelijk toegang tot verschillende prijslijsten voor verschillende producten (zoals voip) die in verschillende online retailers worden aangeboden. Maar in plaats van deze vergelijkingssites die de producten verkopen, zijn ze voornamelijk afkomstig van retailers met wie de consumenten contact moeten opnemen voor het geval ze een bepaald product wilden kopen van degenen die op de site worden vermeld.

De verschillende prijsvergelijkingsmotor op de markt heeft veel succes gehad, vooral in het Verenigd Koninkrijk, waar het een jaarlijks groeipercentage van 30-50% heeft gezien. Sinds de groei van de internetindustrie eind jaren 90 is dit een winstgevende industrie geworden. Aanvankelijke prijsvergelijkingsdiensten vereist downloads en installatie. Tegenwoordig zijn deze winkelsites echter gemigreerd naar één server, zodat iedereen er gemakkelijk toegang toe heeft.

Een van de belangrijkste redenen voor de groei en populariteit van online prijzen kan worden verbannen naar de toename van winkelportals op internet. Inderdaad, de meeste mensen zijn tegenwoordig te druk om uit te gaan en dingen te kopen die ze nodig hebben of willen. Online winkelen is daarom het beste alternatief geweest en sites zoals deze optimaliseren het gemak dat men kan genieten. Naast het controleren van prijslijsten, kunt u ook kijken naar de specifieke functies en functionaliteit van producten die op de site worden aangeboden.

Maar in plaats van datafeeds rechtstreeks van de sites van de detailhandel te verzamelen, zoeken en vergelijken deze prijzenengineservices die gegevens rechtstreeks van de sites van de afzonderlijke detailhandelaren. Alle vermelde producten en prijzen worden dus in realtime bijgewerkt.

In een poging hun centrale database te verbeteren, hebben de meeste bedrijven achter deze prijsvergelijkingsmachine gekeken naar het verbeteren van technologie, zodat ze meer retailproducten in hun website kunnen opnemen. Er is ook een zoekfunctie waarmee consumenten naar specifieke producten kunnen zoeken en prijzen kunnen vergelijken. Degenen die hun product op de site adverteren, betalen niet voor de aanbieding, maar alleen wanneer een consument op de vermelde prijs klikt. Soms verstrekken detailhandelaren ook die gegevens die op de website worden getoond om alle bestaande informatie in de database van de website bij te werken.

Met de voortdurende groei van de prijsvergelijkingsmotor, net als zoekmachineoptimalisatie voor website-eigenaren, staat een nieuwe subset in deze service bekend als mobiel vergelijken winkelen. Er zijn verschillende mobiele applicaties die werden nagestreefd voor dit type prijsvergelijkingsengine, zoals SMS-gebaseerde vergelijking, mobiele webapplicaties en native client-applicaties, die echter moeten worden geïnstalleerd. Daarom blijft de prijsvergelijkingsmotor op internet nog steeds de beste keuze onder online shoppers.

Prijsvergelijkingstechnieken

Het idee is eenvoudig en zeer effectief – verkort de tijd en kliks die een browser nodig heeft om de gewenste informatie te vinden. Mix het met nauwkeurigheid en betrouwbaarheid en u bent op weg naar een winnaar … zij het product metadata, beoordelingen, ranglijsten, grafieken, video’s, wat uw sociale kring zegt … of prijs.

Sites voor prijsvergelijking maken deel uit van het online winkelen en een industrie die de afgelopen jaren is geëxplodeerd. Ze begonnen onrijp, inclusief verouderde inhoud, onnauwkeurige prijzen en misten extra nuttige details zoals beschikbaarheid en verzendkosten. Meer recentelijk is de nauwkeurigheid van informatie enorm verbeterd met de komst van product-API’s en directe toegang tot de databases van de detailhandel voor actuele informatie.

Er blijft echter een fundamenteel probleem bestaan ​​- dat van echte en nuttige vergelijkingen. Er zijn te veel sites voor ‘prijsvergelijking’ die gewoon fungeren als een verheerlijkte aanbieding voor verkopers en zich niet houden aan de basisprincipes voor vergelijking.

 

‘Tijd en klikken’ besparen is waar het om gaat. Het presenteren van een paperback van Amazon naast een hardback van Book Depository vertelt je niet de goedkoopste waarvoor je het boek kunt kopen. Het vertelt je alleen maar dat die twee verkopers die boeken in die formaten op voorraad hebben. Hier zijn onze top 5 regels voor het bouwen van een service voor het vergelijken van kwaliteitsprijzen, gebaseerd op enquêtes en feedback van meer dan 100 online gebruikers en uren en uren zelfonderzoek.

Top 5 regels voor effectieve prijsvergelijking:

1: Vergelijk prijzen van hetzelfde artikel samen – vermeld prijzen van alle verkopers samen, idealiter in één tabel en voor één product, b.v. hardback met hardback en paperback met …. je snapt het.

2: Sorteer uw resultaten op prijs, NIET op ‘populariteit’ – de gebruiker komt immers op een prijsvergelijkingssite, niet op een populariteitssite, vooral niet op een die er duidelijk uitziet alsof het een ‘betaald’ type is.

3: Neem waar mogelijk de volledige prijs op – wat heeft het voor zin om te adverteren voor een product dat wordt vermeld voor 10 p, als de bezorging op het vasteland in het VK op £ 5 komt. Geef prijzen op die de gebruiker een getrouw beeld geven. Als u zich zorgen maakt dat uw internationale gebruikers niet de juiste prijs krijgen, niet doen! Ze zijn waarschijnlijk 0,001% van uw bedrijf en zijn zeker de moeite van het opofferen van nauwkeurigheid voor de rest niet waard? U kunt altijd een opmerking plaatsen om uw veronderstellingen uit te leggen.

4. Bespaar de gebruiker tijd, klikken en hersenkracht – zorg ervoor dat het primaire doel van uw site duidelijk op uw startpagina staat, snel werkt en alle relevante informatie biedt in het minste aantal klikken. Onthoud de 2 ‘drieën’:

Je hebt 3 seconden om de aandacht van de gebruiker te trekken – als ze niet vinden wat ze zoeken bij elke pagina laden, zullen ze niet langer zoeken
Je hebt 3 klikken om te presenteren wat de gebruiker wil – als ze die prijs na drie klikken nog steeds niet hebben, raken ze moe en gaan ze terug naar Google